Wimperextensions 

Er wordt gewerkt met de topkwaliteit wimperextensions van het merk Lash Extend voor het beste resultaat. De extensions zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimperextensions, welke een mooie en natuurlijke uitstraling geeft. 

Een nieuwe set wimperverlenging duurt ongeveer twee uur. Er zijn 2 verschillende technieken en soorten, de 'one by one' techniek en de 3D volume techniek (ook wel russian volume genoemd). Bij de 'one by one' techniek worden de wimperextensions één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciale lijm. Bij de 3D volume techniek kan met tot 9 wimpers per wimperhaar bevestigen waardoor je mooie en volume wimpers krijgt.
Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips en blijven circa 5-6 weken zitten, afhankelijke van de natuurlijke groei van jouw eigen wimpers. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat.

 

FAQ
♥ Waarom is het verstandig mijn wimpers binnen 3 á 4 weken bij te vullen?
Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van je wimpers: valt een natuurlijke wimper uit, dan ben je de aangebrachte wimperextension ook kwijt. Om dus een volle rij wimpers te houden, laat je ze om de zoveel weken bijvullen.De gemiddelde groeicyclus van de natuurlijke wimper is 8 weken, deze cyclus verschilt per persoon. Ook zitten de eigen wimpers allemaal in verschillende fases van deze cyclus, aangezien we 1 tot 3 wimpers per dag verliezen is het aan te raden om de set na een week of 3 bij te vullen.

♥ Kan ik mascara op mijn wimperextensions aanbrengen?
De wimperextensions geven je wimpers een lange en volle look. De meeste mensen zullen mascara dus niet nodig vinden. Heb je liever toch een extra laagje mascara op? Gebruik dan een mascara op waterbasis. Waterproof mascara’s en mascara’s op oliebasis worden afgeraden. Breng de mascara alleen aan op de uiteinden van je wimpers, dus niet bij de wimper aanzet. Dit is onnodig en kan de lijm beschadigen.
Zorg er echter wel voor dat je je make-up met een milde reiniging verwijderd. Het beste is om je make-up, onder de douche, met een speciale facewash + brush te verwijderen. Reinigingslotions op oliebasis worden sterk afgeraden, daar de olie de wimperlijm doet oplossen.

♥ Hoe verzorg ik mijn wimperextensions?
- Laat de wimpers de eerste 24 uur niet in contact komen met water, zodat de lijm voldoende uit kan harden.
- Wrijf niet al te hard in de ogen en trek niet aan de wimpers.
- Gebruik geen wimperkrullers, hierdoor kunnen de wimperextensions afbreken.
- Gebruik geen make-up (removers) op oliebasis, de olie kan de lijm doen laten oplossen.
- Gebruik het liefst een mascara op waterbasis en breng deze alleen aan op de uiteinden.
- Reinig je wimpers altijd verticaal i.p.v. horizontaal.